hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Emisiuni  -  Cântecul şi Voia Bună Cu Vasile Coca

Marţi: Ora 20.00
* Reluare: Miercuri: Ora 01.00

“Cântecul şi voia bună” este emisiunea unde vă întâlniţi cu interpreţi preferaţi ai cântecului popular, nume mari, alături de tineri debutanţi, care încearcă prin intermediul acestei emisiuni, să-şi croiască un drum, un nume în cântecul popular.
     Cu certitudine, această emisiune este o bucurie şi o delectare a sufletului, unde invitatii au oportunitatea de a-şi etala calităţile vocale, de a arăta tuturor atât nestematele folclorice cât şi inegalabila frumuseţe a costumelor populare din zona pe care o reprezintă.
     Tot aici, sunteţi aşteptaţi pe parcursul întregii emisiuni, să întraţi în dialog prin intermediul telefonului, cu vedetele serii, ba chiar să faceţi daruri muzicale celor dragi, toate amestecate cu voia bună, picurate cu vorbe de duh, aşa cum îi stă bine românului, sunt promisiunea unei seri de neuitat.

Cu prietenie al vostru Vasile Coca

 
* Numai emisiunile cu invitați au reluare
Emisiunile cu dedicații NU au reluare
Publicitate: