hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Emisiuni  -  Bună Dimineaţa Lume Cu Mișu

Luni - Vineri: Ora 07.00

Salutareee!

     Aici ar trăbui să scriu oarece vorbe de duh …
     Da … iaca v-oi spune câte ceva de mine şi de emisiunea de unde fiecare om tre’ neapărat să ieie ompic de voie bună … aşe’ de bună dimineaţă!
     Io de loc, îs din Moigrad-Porolissum judeţu’ Sălaj…

tătă lumea ştie de daci şi romani… no… oarecând de-acie o fost p-aici… şi în zua de astăz mai puteţi vizita vechiul oraş “Porolissensis” sau mai bine zâs ce o mai rămas din el, … mi dragă vorba ardelenească şi normal… muzica populară!
     Am umblat io ce am umblat şi am ajuns la Hora TV, aci cu o echipa faină şi cu oameni draji îmi încep io zua... mai somnoroşi sau obosiţi... amu’…, nu toate dimineţile’s la fel... da cu o cafeauă sau un ceai şi o hore cum numa la Hora poţi auzî, gândeşti că altfel te mai duci la servici, la lucru, la slujbă, la şcoală... ori dacă nu te încadrezi... înseamnă că ai ieşit la pensie şi vi-s draji horile noaste!
     Aşe că vă aştept de Luni până Vineri, cu mic cu mare pă Hora TV de bună dimineaţa, de pe la 7 aproape fix până cam pă la 11... să ne începem zua împreună ascultând horile draji vouă!
     Mie-mi place să zâc aşe’ :
     “ Dacă muzica populară nu ne scapă de griji, măcar ne face sa uităm de ele! ”

A vost’ Mişu ...
Sau cum scrie’n buletin ... Herţe Mihai


Publicitate: