hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Despre

 

SC Profimusic SRL
CUI RO 18105530
CIF J31/752/2005

 

Structura actionariat Profimusic S.R.L.
RCS & RDS S.A. – Digi Communications N.V. (societate listata la Bursa de Valori Bucuresti – BVB) = 50%
Coca Ciprian Vasile. = 50%

Responsabil editorial – Coca Vasile

Hora Tv este o televiziune fără apartenenţă politică, un post care promovează folclorul autentic românesc şi al naţionalităţilor conlocuitoare, tradiţiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul şi jocul popular, este televiziunea care te face mândru că eşti român oriunde în lume !
     Este concepută a ocupa un palier important, clar neacoperit suficient pe teritoriul românesc: este vorba de palierul televiziunilor de divertisment cu specific de promovare a culturii tradiţionale cerut de marea masă a românilor de toate vârstele.
     Ideea înfinţării televiziunii HORA, aparţine unui om care şi-a dedicat toată viaţa cultivării folclorului românesc: VASILE COCA, un ardelean din Sălaj, un om pentru care cântecul popular reprezintă chintesenţa propriei existenţe.
     HORA TV, îşi propune promovarea şi impunerea valorilor culturii tradiţionale - cântec, joc, obiceiuri, tradiţii - alături de noul val de tineri interpreţi, plini de viaţă şi dinamism, care vin cu o altă abordare, cu un suflu nou, mai aproape de vremurile noastre.
     Alături de muzica tradiţională autentică, iubitorii genului pot găsi şi cântece de petrecere, creaţii originale, parodii inspirate din moravurile societăţii româneşti, iar ca şi o particularitate este de reţinut faptul că, HORA TV îşi propune promovarea cântecului popular din două mari zone etnofolclorice: Transilvania şi Banat.
     Prin acest demers media, HORA TV, emite fără întrerupere, 24 de ore din 24, timp în care telespectatorii noştri îşi pot identifica muzica şi preferinţele fiecăruia în parte.
     Abordarea largă, diversificată, relaţia prietenoasă dintre noi şi telespectatorii noştri, ne situează pe un loc important în rândul televiziunilor de profil, iar după doi ani, Hora TV este prezentă în toate reţelele RCS-RDS şi de asemeni, în pachetul de programe al sistemelor DTH cu titulatura Digi TV şi se bucură de interesul si admiraţia publicului telespectator, căruia îi purtăm respect şi consideraţie pentru ataşamentul faţă de noi.      Având convingerea că, prin ceea ce v-am prezentat, oferta publicitară şi serviciile noastre vor trezi interesul societăţilor dumneavoastră, cât şi personal, vă invităm cu toată încrederea şi prietenia, să ne vizitaţi la secţiunea de PUBLICITATE a site-ului HORA TV sau la telefon 0360 401291.

Publicitate: