hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Artiști  -  Laura Laurențiu

Fotografii

Născută în Timişoara, pe 3 Noiembrie 1967. A început să cânte la 5 ani, în Ansamblul Casei Pionierilor din Timişoara - "Hora Timisului".
A continuat cu Ansamblul Casei Tineretului "Ansamblul Doina Timişului al Casei Studenţilor", "Ansamblul Timişul"
Colaborează cu "Ansamblul Profesionist Banatul" şi Orchestra RTV Novi-Sad
Albume imprimate la Audiotim Timişoara, RTV Novi-Sad, Formula1 Continental Timişoara - ultimele trei albume "Doamne, anii cum mai zboară" , "Or pierit anii ca fumu'" şi "Din Cimiş până-n Caraş"
O colaborare fructuoasă cu saxafonistul Doru Ţăranu - coleg, prieten şi producătorul ultimelor trei albume.
A fost în turnee în Serbia, Ungaria, Germania, Austria, Elvetia, Suedia şi Australia.
www.lauralaurentiu.ro este pagina oficială a interpretei,. care conţine, pe lângă muzica şi videoclipuri, o secţiune de ştiri în care interpeta actualizează punctual orarul apariţiilor şi evenimentelor la care participă sau care au legătura cu muzica populară sau cultura tradiţională din Banat.
Deasemenea, pagina conţine un forum prin intermediul cărora interpreta doreşte să fie în permanent contact cu cei care sunt interesaţi de munca ei şi de fenomenul folcloric bănăţean, în general.


Videoclipuri
Publicitate: