hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Artiști  -  Formația Melodic Făgăraș

Fotografii

Formatia Melodic Fagaras a luat fiinta in vara anului 2007. Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta se definitiveaza actuala formula in care se lucreza din ce in ce mai bine, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului intr-un timp foarte scurt, rezultatele proiectandu-se in seria de numeroase evenimente sustinute in orasele din tara si nu numai. Componenta formatiei este:

Vasile GOZGAR – Saxofon/Voce
Eugen GOZGAR – Clape
Ladislau KADAR – Clape/Voce
Madalina ISAILA – Voce

Artisti din zona Fagarasului care sustin bucuria, placerea si pasiunea in cadrul fiecarui eveniment, transformand evenimentele prin prezenta lor intr-un adevarat show. Dincolo de toate, se afla multa munca si perseverenta iar Formatia Melodic Fagaras isi construieste cu rabdare si grija drumul, imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic si prezentandu-se in fata publicului ireprosabil.

SLOGANUL: ''VA CANTAM CU VOIE BUNA SI PETRECEM IMPREUNA''


Videoclipuri
Publicitate: