hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Artiști  -  Dana Ionela Jurjuț

Fotografii
Dana Ionela Jurjuț

Dana Ionela Jurjuț

Dana Ionela Jurjuț

Dana Ionela Jurjuț


 S-a născut pe 29 septembrie 1998. 
"Un gând bun mi-a adus una dintre cele mai mari bucurii în activitatea mea de redactor ... După ani şi ani de muncă în Radio şi Televiziune mi-am dat seama că putem sta în faţa timpului numai daca deschidem o fereastră spre lume pentru copii şi pentru tineri ... doar ei pot să ducă mai departe cântecele noastre, doar ei frumuseţea şi talentul lor aduc şi păstrază lumina...
Una dintre cele mai mari bucurii mi-a adus-o Dănuţa din Bihor - un pui de om despre care mi-a vorbit finul meu, Cornel Borza, şi care m-a cucerit încă de la prima ei apariţie... Dumnezeu i-a dat mir, e talentată, e frumoasă, are glas şi ştie să cucerească publicul... Parcă ar fi făcut-o mama ei pe scenă! Asta este ce se vede... ce nu ştie toată lumea, este truda ei, faptul că studiază la pian, ia lecţii de canto, ascultă cu evlavie toate înregistrările marilor interpreţi din Bihor...
Aşa l-a descoperit pe Vasile Iova, cu cântecele lui culese şi înregistrate într-o viaţă de om, aşa l-a cucerit şi a reuşit să obţină de la el un adevărat "certificat de moştenitor" ... Este meritul ei, dar şi al artistului care iată are puterea să privească spre viitor.

Ceea ce nu se vede pe scenă, poartă o lumină aparte... dragostea şi ocrotirea părinţilor pentru ea. Dănuţa este viaţa lor şi nu precupţesc nici un efort spre a-i fi alături.
Va ajunge oare Dănuţa o mare cântăreaţă? Are calităţi, munceşte, are sprijinul părinţilor şi se bucură de admiraţia interpreţilor bihoreni. Poate, aşa v-a fi... "

Mărioara Murărescu


Videoclipuri
Dana Ionela Jurjuț

Publicitate: