hora tv
Nu-ti uita traditia
Tariful pentru apelurile telefonice la emisiunile în direct la Hora tv este 1,5€+TVA. Apelurile la nr. 0906020252 reprezintă acordul d-voastră. Hora tv își rezervă dreptul de a bloca numerele telespectatorilor care folosesc limbaj ne-adegvat (injurii, jigniri, insulte etc, etc! ...)

Artiști  -  Angela Rusu

Fotografii
Angela Rusu

Angela Rusu


Angela Rusu s-a născut în zodia Racului, în 1974 la Gherla, în judeţul Cluj şi are două fete (Larisa,21 ani şi Rebeca, 13 ani). Este absolventă a Liceului Teoretic `Ana Ipătescu` din Gherla (secţia Filologie-Istorie) şi a Şcolii Populare de Artă din Cluj-Napoca (clasa Canto-Muzică populară, prof.Cristina Jiman). Acum urmează cursurile Facultăţii de Drept.

Debutul oficial al Angelei Rusu în lumea muzicii a avut loc pe 7 martie 2000. A fost angajată a Ansamblului `DOR TRANSILVAN` din Bistriţa (2001-2003) .

Angela Rusu a lansat până acum mai multe albume, dintre care:"Nu ţine dragostea, ascunsă în inima ta", "M-am imprietenit cu viaţa", "Azi pun preţ pe viata mea", "Păcat omule, păcat',  "Inima mea de-ar grăi", "La multă lume-am cântat", "Joacă omule şi bea", "Dor de mama, dor de ţară", "Aşa este viaţa", "Sculaţi boieri mari" - Colinde.

Hit-ul său intitulat "Tăte Şogoriţele" a dat şi numele albumului lansat la Casa de Discuri "Electrecord".

Deşi a debutat târziu, a făcut-o cu impact la marele public şi cu un succes extraordinar. "A te distinge în această bogăţie de rapsozi şi performeri muzicali este o mare realizare" - se scria într-o cronica dedicată interpretei.

"Meritul Angelei Rusu este că a crezut în sine şi a izbutit. Între soliştii de aici sau din altă zare, ea se personalizează firesc, prin timbrul vocal şi stil de interpretare şi mai ales, prin repertoriu, acesta trebuind să fie pentru fiecare interpret, "averea" luată în traistă, cu sine, atunci când a plecat de acasă. Angela Rusu ştie că repertoriul autentic trăieste din merindea sa, nu dintr-a altora. Un adevăr stăruie să fie spus: foarte putini interpreţi din părtile Gherlei se pot lăuda cu un album lansat sub culorile Electrecord!...

Dupa ştiinţa noastră din `89 încoace, Angela Rusu este singura interpretă care se poate lăuda cu o asemenea performanţă!".
Sursa: angelarusu.ro


Videoclipuri
Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu

Publicitate: